ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЖивотНовини

400 военни се включват в разчистването на карловските села

Служебното правителство осигурява още хора и техника, които да се присъединят от утре към разчистване на наводнените карловските села – Каравелово, Богдан и Слатина. Това обяви премиерът Гълъб Донев.

„Утре в почистването ще се включат допълнително 400 военнослужещи и техника. В петък служители от областна и общинска администрация в Пловдив и съседните области ще са в наводнените села, за да продължат разчистването на къщите и дворовете. В почивните дни ще се присъединят и много доброволци от цялата страна“.

Служебният министър благодари на всички доброволци, които помагат на терен от 2 септември и изрази своята увереност, че със съвместни усилия ситуацията ще бъде преодоляна.

„Работи се за това да бъде възстановено и уличното осветление в пострадалите села, като до 3 седмици инфраструктурата, улиците, мостовете и деретата на реките ще бъдат възстановени напълно и съответно почистени. Правителството ще отпусне днес допълнително 200 000 л вода за пострадалите села в Карловско. Убеден съм, че ще се справим всички заедно“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина